Trainingen

Waarom een training?

Groepstrainingen zijn cruciaal voor teams omdat ze samenwerking en communicatie bevorderen, wat leidt tot verhoogde productiviteit en creativiteit. Ze versterken de teamgeest, helpen bij het oplossen van conflicten en zorgen voor een uniforme visie en doelen. Het integreren van groepstrainingen in de bedrijfsvoering zorgt voor een samenhangend en gemotiveerd team, wat essentieel is voor langdurig succes en groei. Kies voor mijn diensten omdat ik maatwerkoplossingen bied die specifiek zijn afgestemd op de behoeften van uw team. Met bewezen methodieken en een persoonlijke aanpak zorg ik voor blijvende positieve veranderingen en optimale teamdynamiek. **OPVULLING**

Accreditaties

Trainingsoverzicht

Insights Discovery

Insights Discovery is een toegankelijk kleurenmodel dat in combinatie met een persoonlijk Insights Discovery profiel mensen meer inzicht geeft in eigen gedrag en dat van anderen. Het is een effectieve trainingsvorm, waardoor een sterke basis voor effectieve samenwerking gelegd kan worden. 

2 dagen (4 dagdelen)

9 beoordeling

Belbin

Het teamrolmodel van Belbin is een sociaal-psychologisch model voor coachen, trainen en adviseren van individuen, teams en organisaties. Het is gebaseerd op jarenlang empirisch onderzoek door Dr. Meredith Belbin, een Britse wetenschapper, naar de interacties in succesvolle en niet-succesvolle teams.

2 dagen (4 dagdelen)

9 beoordeling

Inspiratiedag voor je team

Op een fijne locatie, die we in samenspraak kiezen, verzorg ik een inspirerende dag voor jouw team. Vooraf spreken we de onderwerpen af die aan bod zullen komen. 

Deze dag geeft meer onderlinge verbinding, inzicht en werkgeluk

2 dagen (4 dagdelen)

9 beoordeling

Zelfevaluatie RVC Woningcorporatie

Een zelfevaluatie voor uw RVC onder begeleiding van een extern deskundige maken Eric en Marjan Kemperman tot een zeer inspirerende dag. Vooraf vindt een assesment plaats en de inhoud hiervan wordt de leidraad voor de thema’s en de vorm van de zelfevaluatie. Eric en Marjan Kemperman zijn beide zeer ervaren trainers en hebben veel ervaring in de woningcorparatiesector.

2 dagen (4 dagdelen)

9 beoordeling

Leven en werken in het ritme van de seizoenen

Gebaseerd op het werk van Jaap Voigt

Ieder begin van de maand een woensdag van 10:00 tot 16:00 uur in Scherpenzeel, komen we met een groep bijeen om ons bewust te worden en ons te verbinden met dat wat er in die maand speelt in de natuur en in de levensstroom. Aan de hand van meditatie, vragen, oefeningen en uitleg komen we met elkaar tot verdieping en gaan we ervaren wat de bedoeling is. Het is absoluut niet zweverig, maar juist heel concreet te implementeren in de thema’s die op dat moment in je leven spelen. Je komt hierdoor beter op het spoor en je kiel komt dieper te liggen.

2 dagen (4 dagdelen)

9 beoordeling

Kampvuursessies

(Voor jongens en meiden van 18 tot 25 jaar) 1 Avond in de maand bij een vuurtje binnen of buiten. Marjan stipt thema’s aan die met het leven te maken hebben en vervolgens gaan we daarover in gesprek en/of doen we wat oefeningen hierover.  Na afloop drinken we gezellig wat. 
Deze avonden geven meer inzicht in jezelf en elkaar. Het is ook fijn om te merken dat dingen die bij jou spelen, ook bij anderen spelen. En hoe hier mee om te gaan. 

2 dagen (4 dagdelen)

9 beoordeling

Wil je contact?

Je kunt mij bereiken via de telefoon, mail, Whatsapp of het contactformulier op deze website. Ik neem z.s.m. contact met je op