Welkom! Leven vanuit de kern, dat is het motto van Kemperman training & coaching.
De weg terug in jezelf vinden. Jij bent zelf de enige die weet wat jouw bestemming is. Als je gehoor geeft aan je verlangen, leef je in overeenstemming met wie je bent en verbindt je je keuzen met je waarden. Je (her-)ontdekt je eigen kompas.

Van overleven naar leven:
Leef je of ben je aan het overleven? 
Ieder van ons heeft ervaringen opgedaan die we liever niet opnieuw beleven. Hiervoor hebben we allerlei strategieën bedacht om hier voortaan niet meer in terecht te komen. Als je het verhaal van jouw leven in zijn geheel helder kunt waarnemen kan je jezelf opnieuw bewust worden van deze overlevingsmechanismen. Deze vaak onbewuste overlevingsmechanismen kosten ons veel energie en houden ons af van ons eigen pad. Als je ze bewust wordt dan krijg je de keuze om het voortaan anders te gaan doen.

Hierdoor ont-wikkel je. Je wikkelt oude, belemmerende lagen af en krijgt meer energie, vuur en levensvreugde terug.

Alles mag er zijn. Door meer zelfacceptatie en zelfinzicht ga je vrede ervaren in jezelf en je gaat meer in je kracht staan. Als je vrede met jezelf en je omgeving ervaart ga je het pad bewandelen van vervulling. Je ervaart de tijd op een andere manier. Je geest dwaalt niet langer af naar het verleden of de toekomst en naar wat je allemaal nog wilt, maar je leeft aandachtiger in het hier en nu.

Coaching

Als coach (en trainer) creëer ik een veilige omgeving waarin jij gehoord en gezien wordt en waarin je volledig jezelf kunt zijn. Jij draagt alle antwoorden op jouw vragen in jezelf. Door een stuk op jouw pad mee te mogen lopen schijn ik met mijn zaklamp op aspecten van jou die in het donker stonden. Ze waren er altijd al, maar nu wordt je ze bewust. Hierdoor ga je meer heelheid en vrijheid ervaren. 
 
Door middel van oefeningen, humor, metaforen, modellen en situationeel relevante theorie krijg je de ruimte om je eigen authenticiteit te gaan herkennen en hier vorm aan te geven in je dagelijkse leven. 

Trainingen

Een aantal mensen is pas een groep. wanneer ze resoneren met elkaar en zodra men elkaar durft te vertrouwen. De belangrijkste graadmeter voor de intimiteit binnen een groep is het oprechte spreken. In hoeverre houden groepsleden ‘de schone schijn’ op en in hoeverre vertrouwt men elkaar genoeg om dat vlies van schijn te doorprikken? 

Groepstrainingen zijn bevorderend voor zowel de onderlinge samenhang als het (groeps-)bewustzijn. Men krijgt meer kennis van allerlei onderwerpen die te maken hebben met groepsprocessen én de groepsleden ervaren deze kennis met elkaar tijdens oefeningen. Hierdoor leert men elkaar onderling op een dieper niveau kennen, waarderen en vertrouwen. 

Recente Berichten.

Insights Discovery

Insights Discovery is een doorontwikkelde methode om de psychologische voorkeuren van mensen zichtbaar te maken. Het is gebaseerd op de theorieën van de Zwitserse Psycholoog Carl Gustav Jung. Ieder mens is uniek en heeft eigen talenten en kwaliteiten. Met dit krachtige instrument kan je op een eenvoudige manier iemands psychologische voorkeuren inzichtelijk maken. Iedere deelnemer ontvangt vanuit een online vragenlijst een persoonlijk uitgebreid Insights Discovery rapport. 

Contact