Onverdund, puur jezelf te kunnen zijn…

Leven vanuit de kern.

Leven vanuit de kern, dat is het motto van Kemperman training & coaching. De weg terug in jezelf vinden. Jij bent zelf de enige die weet wat jouw bestemming is. Als je gehoor geeft aan je verlangen, leef je in overeenstemming met wie je bent en verbindt je je keuzen met je waarden. Je (her-)ontdekt je eigen kompas.

Van overleven naar leven:
Leef je of ben je aan het overleven? 
Ieder van ons heeft ervaringen opgedaan die we liever niet opnieuw beleven. Hiervoor hebben we allerlei strategieën bedacht om hier voortaan niet meer in terecht te komen. Als je het verhaal van jouw leven in zijn geheel helder kunt waarnemen kan je jezelf opnieuw bewust worden van deze overlevingsmechanismen. Deze vaak onbewuste overlevingsmechanismen kosten ons veel energie en houden ons af van ons eigen pad. Als je ze bewust wordt dan krijg je de keuze om het voortaan anders te gaan doen.

Hierdoor ont-wikkel je. Je wikkelt oude, belemmerende lagen af en krijgt meer energie, vuur en levensvreugde terug.

Als coach en trainer creëer ik een veilige omgeving waarin jij gehoord en gezien wordt en waarin je volledig jezelf kunt zijn. Door middel van oefeningen, metaforen, modellen en situationeel relevante theorie krijg je de ruimte om je authenticiteit te herkennen en hier vorm aan te geven.

Alles mag er zijn. Door meer zelfacceptatie en zelfinzicht ga je vrede ervaren in jezelf en je gaat meer in je kracht staan. Als je vrede met jezelf en je omgeving ervaart ga je het pad bewandelen van vervulling. Je ervaart de tijd op een andere manier. Je geest dwaalt niet langer af naar het verleden of de toekomst en naar wat je allemaal nog wilt, maar je leeft aandachtiger in het hier en nu.