Coaching

Ieder mens is uniek en heeft on-gekende vermogens en talenten. Als coach ben ik graag de gids (terug) naar jouw essentie.
Leef je vanuit je hart of leef je vanuit je overlevingsmechanismen vechten, vluchten en/of bevriezen? Dit kan zo’n gewoonte zijn geworden, dat je deze manier van leven als gewoon bent gaan ervaren. ‘Je bent erin gaan wonen’. 
Door goed te kijken naar de onstaansgeschiedenis van jouw gedrag en naar de onbewuste patronen en ingeprogrammeerde routines die je 95% van de tijd gebruikt, krijg je zicht op je huidige gedrag. Wil je dit zo voortzetten of wil je dit anders? Hoeveel energie en geluk ervaar je? 

Gedrag dat beter bij jouw essentie past komt vanzelf als je echt ziet en erkent welke pijn en verdriet er onder je overlevingsgedrag zit. Vaak lukt het niet om daar zelf goed bij te komen, maar in een paar coachingssessies, komen we daar vanzelf bij terecht.

Het gevolg is, dat je vanzelf weer vanuit je hart gaat leven Meer liefde, wamte en diepte gaat ervaren in relatie tot jezelf en anderen. Je gaat meer vreugde en voldoening voelen en je levensvuur/passie gaat weer branden! 

Het coachvak geeft mij zin en vervulling, daardoor geef ik altijd het beste van mezelf.
Jij bent welkom in mijn praktijk met iedere vraag!

Ik heb diverse studies op het gebied van coaching & counseling gedaan, waaronder: De opleiding tot beroepscoach (ALBA academie), NLP Master (Phoenix), Transactionele analyse, systemisch werken en veel cursussen bij Piet Weisfelt. Door het volgen en ontwikkelen van workshops, opleidingen, lezingen, intervisie en het schrijven van artikelen, lesstof en blogs blijf ik mijzelf voortdurend aanscherpen en verdiepen in dit prachtige vakgebied.

Hoe werkt het?

Ik coach en train al vele jaren met liefde en toewijding en biedt met deze ervaring een ondersteunende en motiverende omgeving om jezelf te onderzoeken. Wat WIL je werkelijk in het leven en wie BEN je? Hoe kan je vervolgens deze aspiraties en verlangens tot waarheid maken. Wat is je bestemming? Met diepgang, humor en aandacht kijken we samen naar je drijfveren en keuzes. Ik ben een klankbord, een toetssteen voor je ervaringen. Door deze ondersteuning krijg je de persoonlijke ruimte die je nodig hebt om te groeien en te ontwikkelen.

kennismaking is gratis

Tijdens het kennismakingsgesprek leren we elkaar beter kennen. Ook krijgen we duidelijk wat er speelt in het heden, hoe dit zo is ontstaan in het verleden en naar welk doel we toe gaan werken in de toekomst. We maken de coachvraag helder. Hiervoor spreken we een plan af dat bij jou past. Tijdens de vervolgsessies gaan we dit plan uitvoeren. We evalueren regelmatig of de doelen moeten worden bijgesteld en soms krijg je leesvoer.

We werken in sessies die anderhalf uur duren.
Soms is één sessie voldoende, soms zijn meerdere sessies nodig.

Tarieven

Een sessie duurt standaard 1,5 uur

Particulier

€ 100, -

INC BTW

Zakelijk

€ 150, -

EX BTW

De tarieven zijn te overleggen. Neem gerust contact op en dan bespreken we samen de mogelijkheden.

Ik heb veel baat van de sessies gehad. Voornamelijk heb ik veel meer rust gekregen en minder stress in mijn dagelijkse bezigheden. Ook heb ik geleerd om de dingen die mij dwars zitten te relativeren. Dit is voornamelijk te danken aan een stukje planning en inhoudelijke sessie over mijn kijk op bepaalde zaken.

S.J.

Student

1) Dat ik het belangrijkste ben en dat ik hier zelf invulling aan moet geven. Met de invulling heb je me goed geholpen wat betreft verband tussen privé en werk. Dit heeft mij inzicht gegeven om meer emotie te delen op mijn werk of daarbuiten wat ten goede komt aan de wederzijdse relatie. Maar nog belangrijker, ik voel me er beter onder.
2) De juiste focus te leggen wat ik belangrijk vind. Hierdoor ben ik andere prioriteiten gaan stellen. De coaching hoe dit ‘gesprek’ kan aan te pakken met mijn omgeving hebben mij enorm gesteund en geholpen.

R.D.

Project Controller

Ik heb met Marjan gesproken over een gebeurtenis op het werk en mijn reactie daarop. Al snel gingen we door naar de kern en waarom ik reageerde, zoals ik dat deed. Aan de hand van theorie, maar ook haar eigen ervaringen, werd ik bewust van enkele patronen. Dat Marjan vanuit haar eigen ervaring kon spreken, was voor mij juist erg waardevol. Ik voelde een stukje erkenning en begrip, die ik van mijn omgeving niet kan krijgen.

B.K.

Project Controller

Ik kan me beter beheersen in moeilijke gesprekken en heb houvast aan de geleerde gesprekstechnieken. Daarnaast ben ik me meer bewust van wie ik ben en de keuzes die ik maak. Ik ben meer met mijn “mens-zijn” in contact gekomen en daardoor is mijn kwaliteit van leven erop vooruit gegaan. Ook ben ik me meer bewust wat mijn communicatie met anderen doet. Voel en gedraag ik me liever en attenter en word daarvan zelf gelukkiger en blijer. de sessies hebben ervoor gezorgd dat ik net geen burn-out heb gekregen. Ik ga nu heel anders met stress om en kan mijzelf veel beter ontspannen, daardoor ervaar ik meer dagelijks plezier in mijn leven

N.H.

Project Controller

Ik heb de coaching vaardigheden als zeer effectief ervaren. Dit komt ook doordat ik soms bepaalde opdrachten meekreeg . Door elke dag bewust hiermee bezig te zijn neemt de effectiviteit van de coaching toe.

J.M.

Jr. Controller

Marjan heeft eerst goed geluisterd, maar ook gelijk doorgevraagd. Doordat ik mezelf als doel had gesteld me open te stellen, kon ik ook eerlijk antwoord geven en kwamen we snel tot de kern. Dan helpt het als je een coach hebt die naast eigen ervaring, ook deze in bepaalde kaders kan stellen. De tekeningen die Marjan heeft gemaakt, heb ik nog en herinneren mij aan wat ze verteld of uitgelegd heeft. Ik voelde me veilig om mijn verhaal te kunnen doen.

P.G.

Finance Manager

Marjan heeft mij geholpen met mijn functie bij de GGZ. Ik liep daar vast en kon niet goed omgaan met de regels en procedures daar.
Nu zie ik het allemaal wat anders, waardoor ik weer doorkan.

E.H.

Psychologe

Ik heb veel aan de sessies gehad. Ik dacht dat ik gek was met allemaal etiketten, die er op mij geplakt waren in mijn leven. Marjan heeft me laten zien dat dat niets met mijzelf te maken heeft. Nu heb ik meer zelfwaarde.

T. van B.

Influencer

Ik heb behoorlijk wat sessies gehad bij Marjan. Ik denk ook dat ze een harde dobber aan mij had. Toch is het goed gekomen. Ik heb een andere baan. Beter naar mijn zin en ik mediteer zelfs!

L.D.

Influencer

Toen ik binnenkwam, was ik totaal overstressed. Ik kon niet meer functioneren Dat is nu wel heel anders! Ik ben relaxed. Richt me op heel andere dingen en geniet me suf.

A.J.

Student

Toen ik binnenkwam, was ik totaal overstressed. Ik kon niet meer functioneren Dat is nu wel heel anders! Ik ben relaxed. Richt me op heel andere dingen en geniet me suf.

R.V.

Student

Contact