Coaching

Ieder mens is uniek en heeft on-gekende vermogens en talenten.
Als coach ben ik graag de gids (terug) naar jouw eigen essentie.
Ben je aan het leven of ben je aan het overleven? Ervaar je rust, vitaliteit en vreugde? 
Leef je in eerste instantie in verbinding met jezelf en je natuur of leef je vanuit overlevingsmechanismen (uit verbinding)?
Dit laatste kan zo’n normale levenswijze zijn geworden, dat je dit als gewoon bent gaan ervaren ‘Zo ben ik nou eenmaal’. 
Door samen goed te kijken naar welke dingen je anders zou willen en verlangen. En naar de onstaansgeschiedenis en de drijfveren van jouw gedrag gaan we inzicht krijgen in onbewuste patronen, ingeprogrammeerde routines. 
De redenen dat je je zo bent ‘geworden’ kunnen al heel vroeg in je jeugd liggen en al zijn deze redenen niet meer aanwezig, het gedrag is er vaak nog. 

Je bent niet je gedrag. Je bent niet je gedachten. 
Welke pijn en welk verdriet liggen er onder jouw overlevingsgedrag? 
Door middel van coaching kan je hieruit echt loskomen. Het gevolg is, dat je meer vanuit je eigen centrum gaat leven.
Je gaat minder leven door de ogen van anderen en wordt weer jezelf. Triggers krijgen steeds minder invloed en je weet nu ook hoe je ze kunt herkennen en hiermee om kunt gaan. Je gaat als vanzelf minder oordelen (afgescheidenheid), maar meer leven vanuit de liefde (in verbinding). Hierdoor ontstaat ruimte voor waarneming en groei. Je geest dwaalt niet steeds meer af. Er onstaat weer vreugde en levensenergie die zo bij ons mensen hoort en hierdoor gaat je vuur weer branden! Door op deze manier te gaan leven komt het leven naar jou toe en kost alles minder kracht. 


Hoe werkt het?

Wil je eerst een kennismakingsgesprek? Dit duurt ongeveer een uur en is gratis.

Of wil je meteen aan de slag? Dat kan ook. Sessies duren anderhalf uur en we bepalen tijdens de eerste sessie hoeveel keer je ongeveer wilt komen en welke tijdsinterval hiertussen zit. Iedere sessie begint met wat zich in de afgelopen tijd heeft aangediend. Hiermee gaan we aan het werk d.m.v. gesprekken, allerlei oefeningen, korte meditaties, uitleg, huiswerk in de vorm van podcasts, filmpjes en artikelen. Diepte en humor wisselen zich af. 
Enkelen hebben aan 5 sessies genoeg, sommigen aan 10 of 15. 
Veel mensen kiezen ervoor om daarna af en toe te blijven komen in de vorm van een soort inspiratiesessies.

Ik stem zoveel mogelijk de tijdstippen op jouw agenda af. Eventueel is ’s avonds en in het weekend ook mogelijk.

Senior coach & trainer

Ik coach en train al ruim 20 jaar en heb veel ervaring binnen bedrijven, overheden en in mijn eigen praktijkruimte

Ik heb diverse studies op het gebied van coaching & counseling gedaan, waaronder: De opleiding tot beroepscoach (ALBA academie), NLP Master (Phoenix), Transactionele analyse, systemisch werken en veel cursussen bij Piet Weisfelt. Door het volgen en ontwikkelen van workshops, opleidingen, lezingen, intervisie en het schrijven van artikelen, lesstof en blogs blijf ik mijzelf voortdurend aanscherpen en verdiepen in dit prachtige vakgebied.

Het coachvak geeft mij zin en vervulling, daardoor geef ik altijd het beste van mezelf.
Jij bent welkom in mijn praktijk met iedere vraag!

 

Tarieven

Een sessie duurt 1,5 uur

Particulier

€ 145, -

INC BTW

Zakelijk

€ 150, -

EX BTW

Heb je een kleinere portemonee? Dan kunnen we andere mogelijkheden overleggen.

Heb veel baat bij de sessies gehad. Ik ervaar voornamelijk veel meer rust en heb minder stress in mijn dagelijkse bezigheden. Ook heb ik geleerd om de dingen die mij dwars zitten te relativeren. Dit is voornamelijk te danken aan een totaal andere kijk op de doelen in mijn leven en waar ik naartoe op weg ben. 

S.J.

Student

Ik heb echt ingezien waar mijn prioriteiten liggen en dat ik voornamelijk bezig was met het vermijden van waar in bang voor was. Dat had ik nog niet eerder zo ingezien. Er is echt veel veranderd! 

R.D.

Project Controller

Ik heb met Marjan gesproken over een gebeurtenis op het werk en mijn reactie daarop. Al snel gingen we door naar de kern en waarom ik reageerde, zoals ik dat deed. Aan de hand van theorie, maar ook haar eigen ervaringen, werd ik bewust van enkele patronen. Dat Marjan vanuit haar eigen ervaring kon spreken, was voor mij juist erg waardevol. Ik voelde een stukje erkenning en begrip, die ik in mijn omgeving niet kan vinden. We hebben gelukkig ook veel gelachen!

B.K.

CFO

Ik kan me beter beheersen in moeilijke gesprekken en heb houvast aan de geleerde gesprekstechnieken. Daarnaast ben ik me meer bewust van wie ik ben en de keuzes die ik maak. Ik ben meer in lijn gaan leven met mijn hart en daardoor is de kwaliteit van leven erop vooruit gegaan. Ook ben ik meer bewust wat mijn communicatie met anderen doet. Voel en gedraag ik me vriendelijker en attenter en word daarvan zelf gelukkiger en blijer. De sessies hebben ervoor gezorgd dat ik net geen burn-out heb gekregen. Ik ga nu heel anders met stress om en kan mijzelf veel beter ontspannen, daardoor ervaar ik meer dagelijks plezier in mijn leven

N.H.

ambtenaar

Ik heb de coaching vaardigheden van Marjan als zeer effectief ervaren. Dit komt ook doordat ik soms bepaalde opdrachten meekreeg. Door elke dag bewust hiermee bezig te zijn neemt de effectiviteit van de coaching toe.

J.M.

Jr. Controller

Marjan heeft eerst goed geluisterd, maar ook gelijk doorgevraagd. Doordat ik mezelf als doel had gesteld me open te stellen, kon ik ook eerlijk antwoord geven en kwamen we snel tot de kern. Dan helpt het als je een coach hebt die naast eigen ervaring, ook deze in bepaalde kaders kan stellen. De tekeningen die Marjan heeft gemaakt, heb ik nog en herinneren mij aan wat ze verteld of uitgelegd heeft. Ik voelde me veilig om mijn verhaal te kunnen doen.

P.G.

Finance Manager

Ik liep vast met mijn stressvolle functie in het ziekenhuis. Marjan heeft mij geholpen om mezelf beter te leren kennen, zodat ik op heel veel manieren nu heel anders met mijn energie omga. Ik heb echt weer een leven terug! 

E.H.

Psychologe

In mijn leven heb ik van allerlei instanties etiketten opgeplakt gekregen. Echt aan een oplossing of oorzaak is nooit gewerkt.  Ik heb veel aan de sessies met Marjan gehad en voel me nu bevrijd van alle etiketten die mij zijn aangedaan. Ik leef nu veel lichter en elke dag nog groeit mijn zelfwaardering.   

T. van B.

Manager

Ik heb behoorlijk wat sessies gehad bij Marjan. Ik denk ook dat ze een harde dobber aan mij had. Toch is het goed gekomen. Ik heb een andere baan. Beter naar mijn zin en ik mediteer zelfs!

L.D.

Creatief Therapeut

Toen ik binnenkwam, was ik totaal overstressed! Ik kon niet meer functioneren en was ik een soort staat van paniek. Dat had ook allemaal met alles wat er in de wereld aan de hand is te maken. Dat is nu gelukkig wel heel anders! Ik ben echt heel ontspannen. Mijn leven is totaal veranderd en geniet meer dan ooit van alles dat het leven mij biedt. 

A.J.

moeder en oma

Toen ik binnenkwam, was ik totaal overstressed. Ik kon niet meer functioneren Dat is nu wel heel anders! Ik ben relaxed. Richt me op heel andere dingen en geniet me suf.

R.V.

Student

Contact