Coach en trainier

Ik ben Marjan Kemperman, 49 jaar, getrouwd, moeder en inmiddels ruim 25 jaar ondernemer. Ik heb verschillende bedrijven opgestart, gerund en enkele hiervan weer verkocht. Nu ben ik (mede-) eigenaar van PCO Kennis BV.

Mijn passie ligt in het coachen & trainen van mensen. Ieder mens heeft unieke vermogens en talenten. Als coach ben ik de gids (terug) naar de essentie, mensen weer in hun kracht te zetten, zodat ze hun talenten kunnen gaan leven.

Ik heb diverse studies op het gebied van coaching & counseling gedaan, waaronder: De opleiding tot beroepscoach (ALBA academie), NLP Master (Phoenix),Transactionele analyse, systemisch werken en veel cursussen bij Piet Weisfelt. Door het volgen en ontwikkelen van workshops, opleidingen, lezingen, intervisie en het schrijven van artikelen blijf ik mijzelf voortdurend aanscherpen en verdiepen in dit prachtige vakgebied.

NOBCO EMCC

Hoe werkt het?

Ik coach en train al vele jaren met liefde en toewijding en biedt hiermee een ondersteunende en motiverende omgeving om jezelf te onderzoeken. Wat WIL je werkelijk in het leven en wie BEN je? Hoe kan je vervolgens deze aspiraties en verlangens tot waarheid maken. Wat is je bestemming? Met diepgang, humor en aandacht kijken we samen naar je drijfveren en keuzes. Ik ben een klankbord, een toetssteen voor je ervaringen. Door deze ondersteuning krijg je de persoonlijke ruimte die je nodig hebt om te groeien en te ontwikkelen.coachfinder

eerste kennismakingsgesprek is gratis

Tijdens het eerste kennismakingsgesprek leren we elkaar beter kennen. Ook krijgen we duidelijk wat er speelt in het heden, hoe dit zo is ontstaan in het verleden en naar welk doel we toe gaan werken in de toekomst. Hiervoor spreken we een plan af dat bij jou past. Tijdens de vervolgsessies gaan we dit plan uitvoeren. Ik vraag je ieder keer na een sessie een kort relectieverslag te schrijven. We evalueren regelmatig of de doelen moeten worden bijgesteld en soms krijg je leesvoer.

We werken in sessies die anderhalf uur duren.
Soms is één sessie voldoende, soms zijn meerdere sessies nodig.

Mogelijkheden & investering

Particulieren: €125,- per uur (inclusief BTW)
Zakelijk: €150- per uur (exclusief BTW)

De tarieven zijn inkomensafhankelijk. Ik noem hier de algemeen geldende tarieven, maar informeer gerust naar de mogelijkheden als je inkomen deze tarieven niet kunnen dragen. Indien de locatie anders is dan mijn praktijk in Scherpenzeel excl. reiskosten en reistijd.

terug

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.